Välkommen på behandling i zonterapi och avspänningsmassage

 

Emb-konsult Friskvård är en nystartad verksamhet och finns på två adresser

1) Sankt Göransgatan 81, Stockholm torsdagar och fredagar

2) Stavsborgsvägen 13, Färentuna måndagar- onsdagar

 

Här kan Du välja mellan att få behandling med zonterapi under fötterna eller i ansiktet. Det finns också möjlighet att få avspänningsmassage.

 

Gunilla Becker har 2013-2014 gått igenom en ettårig utbildning till Diplomerad Zonterapeut vid Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Gunilla har också gått igenom en kurs i avspänningsmassage vid Hälsa & Omsorg.

 

 

Zonterapi

 

Zonterapi är en mycket gammal metod för självläkning av kroppen och den började användas för över 5 000 år sedan både i Indien och Kina. Många åkommor både i de inre organen och i rörelsesystemet kan behandlas med zonterapi.  Zonterapi stimulerar kroppens eget självläkningssystem. När det uppstår obalans i någon del av kroppen blir motsvarande zon under foten, alternativt i ansiktet känsligt för tryck.  Vid zonterapi stimuleras zonen med massage för att återställa balansen.

 

Ansiktsmassage känns mindre än massage under foten och fungerar också som en naturlig form av ansiktslyft.

 

Zonterapipunkter finns i fötterna, händerna, öronen och ansiktet och de kommunicerar med körtlar, organ, muskler och andra delar av kroppen. När vi trycker på reflexpunkterna stimulerar och hjälper vi naturen till självläkning genom en reaktion i det område som reflexpunkten svarar emot.

 

Zonterapi är effektiv mot

 

* värk i t ex axlar, skuldror och rygg

* huvudvärk och migrän

* astma och bronkit

* tennisarmbåge

* hudbesvär såsom eksem och psoriasis

* störningar i mag- och tarmsystemet

* barnlöshet

* gall- och leverbesvär

* urinvägsproblem, mensproblem, prostatabesvär med mera

För att få effekt krävs ofta en serie behandlingar.

 

 

Avspänningsmassage

 

Om man har värk eller spänningar i musklerna är det välgörande att få hjälp med att lösa upp dessa spänningar. Massage stimulerar också blodcirkulationen och den frigör endorfiner som är kroppens egna smärtstillande ämnen och de ger en känsla av lugn och ro i kroppen.

 

 

Priser

 

Min utbildning  till Diplomerad Zonterapeut i ansikts- och fotzonterapi vid Axelsons Gymnastiska institut är nu klar. Grundpriset är 495 kr. Under resten av 2014 ges en rabatt på 100 kr för en 55 minuters behandling. Om Du binder Dig för minst 5 behandlingar kostar varje behandling 350 kr.  För behandling med zonterapi under fötterna eller i ansiktet är det lämpligt med ett 55-minuterspass medan avspänningsmassage och ansiktslyft (dvs en förkortad ansiktszonterapi kan göras på 25 minuter.

 

Om Du är intresserad av att få en behandling med zonterapi under fötterna eller i ansiktet, alternativt avspänningsmassage kan Du antingen skriva till Gunilla.becker@emb-konsult.se eller ringa 0707 753718.

 

Varmt välkommen att kontakta mig för behandling i zonterapi eller avspänningsmassage.

 

Gunilla


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EMB-konsult AB 1986-2014

www.emb-konsult.se

alla@emb-konsult.se